Zoek je een stageplaats, leerwerkplek of vakantiebaan?

Nijwa Groep is een Volvo en Renault Trucks dealerbedrijf met zeven vestigingen in Groningen, Drenthe en Overijssel. Naast de werkplaats zijn er op onze vestigingen ook veel ondersteunende afdelingen, zoals de administratie en receptie. We maken deel uit van de Nijhof-Wassink Groep, een grote internationale transportonderneming met ruim 1.100 werknemers in Europa.

In ons hoofdkantoor in Rijssen vind je de ondersteunende afdelingen zoals HRM, Finance en Marketing. Zowel hier als op onze vestigingen is er regelmatig ruimte is voor jong talent. Of je nu een (afstudeer)stage zoekt, een leerwerkplek of een vakantiebaan: Nijwa Groep helpt je graag op weg!

Soumaiya Qarbal

- Verkoopmedewerker Binnendienst Nijwa Hengelo -

'Wat ik tijdens mijn afstudeerstage Commerciële Economie bij Nijwa Used Trucks onderzocht, breng ik nu als Verkoopmedewerker Binnendienst zelf in de praktijk.'

Leerlingmonteur in opleiding (BOL/BBL)

Volg je een BOL- of BBL-traject voor Bedrijfsautotechnicus, klik dan hier om te lezen hoe we je kunnen helpen bij Nijwa Groep.

(Afstudeer)stage (mbo, hbo of universitair)

Zoek je een inspirerende en motiverende stageplaats? Ben je op zoek naar een bedrijf voor je afstudeeropdracht of onderzoek? We horen graag wat jouw plannen zijn. Wie weet krijgt je carrière een vliegende start bij Nijwa Groep.

Vakantiebaan

Ben jij 16 jaar of ouder en minimaal 2 weken beschikbaar? Dan hebben we misschien wel jouw perfecte vakantiebaan! Je kunt dan denken aan ondersteunende taken in de werkplaats, het magazijn, de wasstraat of op kantoor.

Solliciteren

Stage lopen of op zoek naar vakantiewerk? Vul dan het online sollicitatieformulier in, zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden voor je zijn bij Nijwa Groep! De beschikbare plaatsen verschillen per vestiging en periode.

Solliciteer Direct

Wil je direct solliciteren op deze functie, vul dan hieronder je gegevens in en voeg je motivatie en cv als bijlagen toe.