Daarom Nijwa!

Bij Nijwa Groep werken ruim 250 collega’s aan optimale mobiliteit voor onze klanten. Ambitieus, servicegericht en met oog voor elkaar. Op deze pagina laten we je zien wat dat betekent.

Met haar roots in Twente is de Nijhof-Wassink Groep, waar Nijwa een onderdeel van is, één van de bekendste merken uit deze streek geworden. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een internationaal bedrijf en een begrip in de transportwereld, zowel als dealer- als transportbedrijf. Onze bedrijven zijn door de jaren heen steeds verder gegroeid en in al die jaren zijn wij een stabiele werkgever gebleven zonder het familiegevoel binnen het bedrijf uit het oog te verliezen. In 2014 werd de Nijhof-Wassink Groep uitgeroepen tot finalist ‘Familiebedrijf van het jaar’.

Samen succesvol

Als dealer- en garagebedrijf van Volvo Trucks en Renault Trucks en bedrijfswagens zijn we trots op onze merken, onze trouwe klantenkring van grote en kleine ondernemers én op elkaar! Bij Nijwa Groep zijn medewerkers nog collega’s die er samen de schouders onder zetten: samen zorgen we ervoor dat onze klanten de best mogelijke service krijgen. Teamspirit, openheid, duidelijkheid en waardering voor elkaars werk, dat is de basis van ons succes.

Begeleiding en groei

Nieuwe collega’s worden niet in het diepe gegooid. Uiteraard verwachten we van onze professionals de nodige zelfstandigheid, maar je bent niet alleen: we begeleiden je waar mogelijk en nodig. In sommige functies is bijscholing vanzelfsprekend, zoals de technische trainingen voor monteurs. Maar ook als je je nog verder wilt ontwikkelen, bieden we daarvoor volop mogelijkheden. Op die manier zijn veel van onze leidinggevenden met Nijwa meegegroeid.

Werken en leren

Zoek je een stageplek of wil je een BOL- of BBL-traject volgen? Nijwa Groep is een erkend leerbedrijf. De vakmensen van Nijwa Groep helpen je graag op weg. Bij ons doe je ervaring op, zodat je straks precies weet hoe het in de praktijk gaat. Ben je gemotiveerd en weet je van aanpakken? Dan helpen we je graag verder! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Waardering voor je werk

Bij Nijwa zorgen we goed voor onze medewerkers. Om je te belonen voor je inzet bieden we je daarom, bovenop een goed salaris, veel voordelen. Zo kun je onder meer korting krijgen op je zorgverzekering en betalen wij een extra premie voor aanvullende zorgdiensten. Ook kun je als medewerker profiteren van kortingen op bijvoorbeeld reizen en witgoedproducten. En omdat we betrokkenheid belangrijk vinden, organiseert Nijwa Groep regelmatig sport- en groepsactiviteiten voor onze collega's.