Trainee Business Improvement

Fulltime, vestiging Rijssen


Wat ga je doen

Als trainee bij de Nijhof-Wassink Groep start je in een brede projectmatige rol binnen de afdeling Business Improvement. Je leert de organisatie kennen door het uitvoeren van verschillende uitdagende projecten. Je schroomt daarbij niet om zelf de handen uit de mouwen te steken. Met je frisse en innovatieve ideeën versterk je onze ideeën en plannen. Je krijgt volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. In een periode van 1 tot 3 jaar ontdek je waar je echt goed in bent en waar je passie ligt. Samen bepalen we jouw logische vervolgstap. Dat kan zowel bij ons logistieke bedrijf Nijhof-Wassink als bij ons Volvo en Renault truckdealerbedrijf Nijwa Groep zijn. Ook internationale ambities zijn bij ons te realiseren.

Binnen de afdeling Business Improvement werk je samen in een team van jonge goed opgeleide professionals. Onderdelen binnen deze afdeling zijn applicatiebeheer, business intelligence, data- en projectmanagement. Door je praktische en verfrissende kijk weet je een vertaalslag te maken van je theoretische kennis naar bruikbare oplossingen. Veel projecten bevinden zich op het snijvlak van Business en IT waardoor je veel samenwerkt met functionele applicatiebeheerders.

De belangrijkste werkzaamheden:

  • het analyseren van processen en het doen van concrete voorstellen ter verbetering
  • het uitdenken, (mede) inrichten en implementeren van functionaliteiten in ons TMS (transport management systeem) en garagesysteem.
  • het onderzoeken en uitwerken van diverse business cases
  • het uitvoeren van verbeterprojecten
  • het coachen  en begeleiden van collega’s zodat zij de verandering adopteren

Wat vragen wij:

Je bent in het bezit van een afgeronde bachelor of master in de richting Logistiek & Economie, Business & IT, Bedrijfskunde of vergelijkbaar. Je hebt daarbij 0-3 jaar werkervaring. Je kunt goed projectmatig werken en je hebt van nature oog voor het signaleren van verbetermogelijkheden. Het opzetten en ontwikkelen van transparante en schaalbare processen is echt jouw ding waarbij je de nieuwste technologische veranderingen meeneemt in je adviezen. Kortom: je vindt het leuk om de organisatie naar een hoger plan te tillen en je verliest daarbij de menselijke factor niet uit het oog.

Gezien het internationale karakter van ons bedrijf is beheersing van de Engelse taal een vanzelfsprekendheid. Een internationaal project zie je als uitdaging en een verrijking van je werkzaamheden. Je beschikt over een gezonde dosis ambitie en wilt in je carrière investeren.

Wat bieden wij

Bij de Nijhof-Wassink Groep maken mensen het verschil. Teamspirit en waardering voor elkaar zijn in alle vestigingen en afdelingen voelbaar. We zorgen dan ook goed voor onze medewerkers. Als je jezelf wilt ontwikkelen met vakgerichte opleidingen, dan bieden we hiervoor volop mogelijkheden. En om je te belonen voor je inzet bieden we je, bovenop een goed salaris, veel extra’s. Zo kun je onder meer korting krijgen op je zorgverzekering en betalen wij voor iedereen een extra premie voor aanvullende zorgdiensten. Ook kun je als medewerker profiteren van kortingen op bijvoorbeeld reizen en witgoedproducten. En omdat we betrokkenheid belangrijk vinden, organiseert Nijhof-Wassink Groep regelmatig sport- en groepsactiviteiten voor onze medewerkers.

Solliciteren

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer direct door op de solliciteerbutton te klikken! Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Mark Burgman, Business Improvement Manager, tel. 06-228 696 19.


Deel deze vacature via:

Solliciteer direct

Wil je direct solliciteren op deze functie? Via onderstaande knop kom je direct bij het juiste sollicitatieformulier.

Solliciteer »

Meer vacatures?

Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk ze hier allemaal.

Naar alle vacatures »