Magazijnmedewerker

vestiging Groningen


Wat ga je doen?

Als magazijnmedewerker zorg jij ervoor dat je collega’s in de werkplaats op het juiste moment beschikken over de benodigde onderdelen voor onderhoud en reparaties. Je zorgt ervoor dat bij elke werkorder de juiste materialen beschikbaar zijn, zodat een monteur efficiënt kan werken. Samen met je collega’s controleer en administreer je bestelde en geleverde onderdelen en verzorg je de balieverkoop aan zelf reparerende klanten. Onderdeel van je werkzaamheden is ook het verzendklaar maken van garantie claims.

Het is een afwisselende en uitdagende functie waarbij je komt te werken in een enthousiast en hecht team. Je gaat zelfstandig te werk, maar wordt uiteraard goed begeleid door jouw ervaren collega’s. Binnen onze vestiging en binnen de gehele Nijwa Groep zijn volop mogelijkheden om je eventueel verder te ontwikkelen.

Wat vragen wij?

•    Mbo werk- en denkniveau
•    Affiniteit met de truckbranche en/of logistieke werkzaamheden
•    Ervaring in magazijn- en voorraadbeheer is een pre
•    Communicatief vaardig en servicegericht
•    Klantgerichte werkhouding en flexibele instelling
•    Een proactieve en leergierige werkhouding

Wat bieden wij?

Bij Nijwa Groep maken mensen het verschil. Teamspirit en waardering voor elkaar zijn in alle vestigingen en afdelingen voelbaar. We zorgen dan ook goed voor onze medewerkers. Als je jezelf wilt ontwikkelen met vakgerichte opleidingen, dan bieden we hiervoor volop mogelijkheden. En om je te belonen voor je inzet bieden we je, bovenop een goed salaris, veel extra’s. Zo kun je onder meer korting krijgen op je zorgverzekering en betalen wij voor iedereen een extra premie voor aanvullende zorgdiensten. Ook kun je als medewerker profiteren van kortingen op bijvoorbeeld reizen en witgoedproducten. En omdat we betrokkenheid belangrijk vinden, organiseert Nijwa Groep regelmatig sport- en groepsactiviteiten voor onze medewerkers.

Solliciteren?

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer direct met onderstaand sollicitatieformulier! Wil je meer informatie over de functie? Bel of app dan met Vera Lubbers, Recruiter 06 8234 7139.


Deel deze vacature via:

Solliciteer direct

Wil je direct solliciteren op deze functie? Via onderstaande knop kom je direct bij het juiste sollicitatieformulier.

Solliciteer »

Meer vacatures?

Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk ze hier allemaal.

Naar alle vacatures »