Applicatiebeheerder - Interne Business Consultant

Fulltime, vestiging Rijssen


Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van het team van applicatiebeheerders, een team van jonge en goed opgeleide professionals die een passie hebben voor het slim inzetten van moderne technologie om onze bedrijfsprocessen te optimaliseren en onze klanten meerwaarde te kunnen bieden. Ze doen dit voor zowel Nijwa Groep, een Volvo en Renault truckdealer bedrijf, als Nijhof-Wassink, een internationaal logistiek dienstverlener. Tevens maken Business Intelligence, Data Management en Project Management onderdeel uit van deze afdeling.

Je vormt de schakel tussen technisch beheer en de business, daarnaast onderhoud je contacten met de servicedesk en ontwikkelaars van onze leveranciers. Je ondersteunt de business in het gebruik van de applicaties, dit doe je door het beantwoorden van vragen en het verzorgen van gebruikersinstructies. Naast het onderhouden van de huidige inrichting van de applicaties speel je een actieve rol in het verder ontwikkelen van de functionele inrichting. Je vertaalt wensen van de business in concrete oplossingen, daarnaast heb je zelf ook een scherp oog voor het verbeteren van bestaande werkwijzen door het optimaal en slim inzetten van de applicaties. Bij de implementatie van nieuwe functionaliteiten en releases draag je zorg voor het uitvoeren en begeleiden van testwerkzaamheden en stel je het uiteindelijke deployment plan op. Je wordt een expert met diepgaande kennis van zowel de applicaties als de bedrijfsprocessen. Je werkt daarbij nauw samen met de key-users.

Wat vragen wij?

Je bent in het bezit van een afgeronde bachelor of master Bedrijfskundige informatica of een vergelijkbare opleiding waarbij IT en business gecombineerd worden. Je hebt daarbij minimaal 2-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in een logistieke of automotive omgeving. 

Je hebt een klant- en servicegerichte instelling. Je weet makkelijk aansluiting te vinden bij collega’s en kunt je verplaatsen in hun dagelijkse werkzaamheden. Je hebt van nature een drive om processen en werkzaamheden makkelijker, slimmer en sneller te maken en je beschikt daarvoor over de juiste technische kennis om dit te realiseren. SQL kent voor jou weinig geheimen en het schrijven van queries is voor jou de normaalste zaak van de wereld. Kennis van Microsoft Dynamics Nav en integratie technieken zijn een pre. Je hebt een natuurlijke interesse in nieuwe technologieën als robotics en machine learning. Internationale werkzaamheden zie je als een mooie uitdaging en afwisseling. 

Wat bieden wij?

Bij de Nijhof-Wassink Groep maken mensen het verschil. Teamspirit en waardering voor elkaar zijn in alle vestigingen en afdelingen voelbaar. We zorgen dan ook goed voor onze medewerkers. Als je jezelf wilt ontwikkelen met vakgerichte opleidingen, dan bieden we hiervoor volop mogelijkheden. En om je te belonen voor je inzet bieden we je, bovenop een goed salaris, veel extra’s. Zo kun je onder meer korting krijgen op je zorgverzekering en betalen wij voor iedereen een extra premie voor aanvullende zorgdiensten. Ook kun je als medewerker profiteren van kortingen op bijvoorbeeld reizen en witgoedproducten. En omdat we betrokkenheid belangrijk vinden, organiseert Nijhof-Wassink Groep regelmatig sport- en groepsactiviteiten voor onze medewerkers.

Solliciteren

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer direct met onderstaand sollicitatieformulier! Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Mark Burgman, Business Improvement Manager, 06-22869619.


Deel deze vacature via:

Solliciteer direct

Wil je direct solliciteren op deze functie? Via onderstaande knop kom je direct bij het juiste sollicitatieformulier.

Solliciteer »

Meer vacatures?

Benieuwd naar onze andere vacatures? Bekijk ze hier allemaal.

Naar alle vacatures »