Dit is Nijwa Groep!

Nijwa Groep is Volvo Trucks- en Renault Trucks- en bedrijfswagendealer met zeven vestigingen in Overijssel, Drenthe en Groningen. We stellen ons graag aan je voor!

Trotse dealer van Volvo en Renault Trucks

Voor ondernemers in Oost- en Noord-Nederland is Nijwa hét adres voor hun Volvo en Renault Trucks en bedrijfswagens. Vanuit onze zeven vestigingen zorgen wij met onze sales en after sales diensten voor optimale mobiliteit van onze klanten. En dit doen we al vijftig jaar. Iedere dag weer en iedere dag goed.

Kwaliteit, service en betrouwbaarheid

Nijwa Groep biedt deskundig advies bij aanschaf van de juiste truck of bedrijfswagen. Ook bieden we service en onderhoud, financiering, verzekeringen en nog veel meer diensten voor transportondernemers en eigen vervoerders. We weten waar we het over hebben en gaan tot het uiterste voor onze klanten. Heb jij dat ook in je? Dan maken we graag kennis met je!

Bij Nijwa maken mensen het verschil

De Nijwa dealerbedrijven zijn onderdeel van de Nijhof-Wassink Groep, dat in 1967 werd opgericht als transportonderneming. Nu, vijftig jaar later, is Nijhof-Wassink Groep een internationale logistieke dienstverlener met ruim 1.100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Polen en Hongarije. Toch voelt onze organisatie nog steeds aan als een familiebedrijf. Dat komt doordat mensen hier het verschil maken. Teamspirit en waardering voor elkaar zijn in alle vestigingen en afdelingen voelbaar. Maak jij het verschil?

Check onze vacatures »

Hier vind je de vestigingen van Nijwa Groep